fbpx

Hiperbarična kisikova terapija za splošno počutje

izboljšajte kakovost vašega življenja

Povečuje koncentracijo

Z redno uporabo HBOT lahko izboljšate kognitivne funkcije, kot so pozornost, spomin, hitrost obdelave infomracij in zbranost. Večji dotok kisika v možgane izboljša energijsko presnovo in funkcijo nevronov.

Zmanjšuje utrujenost

HBOT zmanjša napetost telesa in utrujenost ter izboljša splošno počutje. Več kisika v krvi in tkivih pomeni več energije in manj utrujenosti.

Ugodno vpliva na spanje

HBOT pomaga izboljšati kakovost spanja, saj pomaga pri zmanjševanju vnetja in izboljšanju prekrvavitve, sproščanju mišic in zmanjševanju stresa.

036 - CalmCreated with Sketch.

Deluje anti-stresno

Ima anti-stresne učinke, saj zmanjšuje raven kortizola, hormona stresa. Terapija lahko pozitivno vpliva na razpoloženje, sprostitev uma, povečano zavedanje lastnega telesa ter zmanjšanje stresa

Raziskave kažejo, da lahko hiperbarična kisikova terapija (HBOT) izboljša kognitivne funkcije, kot so pozornost, spomin, hitrost obdelave informacij in zbranost. HBOT povečuje dotok kisika v možgane, kar lahko izboljša energijsko presnovo in funkcijo nevronov.

Poleg tega HBOT lahko zmanjša vnetje in oksidativni stres v možganih, kar je lahko koristno za izboljšanje kognitivnih funkcij. Vnetje in oksidativni stres sta namreč dejavnika, ki lahko vplivata na številne bolezni, vključno s tistimi, ki vplivajo na kognitivne funkcije.

blank
blank

Rezerviraj termin

Kontaktirajte nas in rezervirajte svoj termin že danes!