fbpx

Hiperbarična kisikova terapija za lepoto

Upočasnite proces staranja, Izboljšajte videz in zdravje kože

Upočasnjuje proces staranja na celični ravni

HBOT zagotavlja več kisika v krvi in tkivih, kar spodbuja tvorbo kolagena in elastina. Ti proteini pomagajo pri ohranjanju mladostne, prožne in elastične kože.

Ugodno vpliva na videz celulita in brazgotin

Povečana raven kisika spodbuja obnovo in regeneracijo celic ter pomaga odpraviti odvečno vodo in toksine iz tkiv, kar lahko zmanjša videz celulita in izboljša videz brazgotin. Pri enem tretmaju porabimo približno kar 500kcal.

Anti-stresni učinki

HBOT ima anti-stresne učinke, saj zmanjšuje raven kortizola, hormona stresa. Manj stresa pomeni manj gubic in podočnjakov, saj napetost v mišicah obraza in telesa povzroča zgodnje staranje.

Izboljša stanje kože

HBOT izboljša stanje kože, saj povečuje oskrbo s kisikom in hranili, ki so potrebna za zdravo in sijočo kožo. Koža postane bolj prožna, fleksibilna in odporna na zunanje vplive.

Za tiste, ki si želijo sijočega in zdravega videza, je HBOT odlična izbira. Pomaga izboljšati videz kože, zmanjšati videz gubic in linij ter spodbujati zdravje kože na splošno. Poleg tega je HBOT varen in neboleč postopek, ki ga je enostavno vključiti v vašo vsakodnevno rutino.

HBOT ima ugodne učinke na spremembe na koži, kot so akne, rozacea, dermatitis, ekcemi in psoriaza. Povečana raven kisika spodbuja zdravje kože in zmanjšuje vnetja.

blank
blank

Rezerviraj termin

Kontaktirajte nas in rezervirajte svoj termin že danes!